Resultaten voor joomla backup

Een back up van je Joomla site Netspecialist.
In de onderstaande video zie je hoe dit werkt. Het verhuizen van je Joomla website met een backup. Wanneer je een backup van je site hebt gemaakt kun je hiermee eenvoudig je site herstellen. Daarnaast kun je een backup ook gebruiken voor het verhuizen van je website. Stel dat je op je PC via XAMPP een complete Joomla website hebt gemaakt dan kun je die met een backup in zijn geheel verhuizen naar de webserver van je webhoster. Of je wilt verhuizen van de ene webhoster naar een andere webhoster met een backup verhuis je in één keer je complete website.
Backup stap 2 Kopieer de Joomla bestanden Amini Hosting.
Het maken van een Joomla backup is zeer eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is een ftp programma. In deze handleiding maken we gebruik van Filezilla. U mag ook uw eigen ftp programma gebruiken. Klik op de volgende link om het ftp programma Filezilla te downloaden kies het juiste besturingssysteem. Installeer Filezilla en open het. Vul in het bovenste venster uw ftp gegevens in. Deze zijn beschikbaar gesteld door uw hostingprovider. Klik nu op snelverbinden om een verbinding te maken met uw website. Ga naar de root van uw website. De root is de plek waar de joomla installatie staat.
Een back-up maken van je Joomla website handmatige methode Beijesweb WordPress Hosting en website Joomla hosting en website.
Er zijn twee manieren om een back-up te maken van je Joomla website via het control panel van je hostingpakket of door een back-up extensie te gebruiken in Joomla bijv. Dit artikel gaat in op het maken van een back-up via het control panel van je hostingpakket. Toegang tot PHPMyAdmin op zowel de oude als de nieuwe locatie. FTP-gegevens van je website. Je weet hoe je met een FTP-programma bestanden moet uploaden en downloaden. Back-up maken van de bestanden en de database. Download alle mappen en bestanden van je website bij onze hosting staan deze bestanden in de map public_html via een FTP-programma naar je computer.
Joomla! backup terug zetten met Akeeba Backup.
Hoe herstel je je website in geval van problemen? Of verhuis je je website met Akeeba Backup? In dit artikel leg ik uit hoe je handmatig een backup kunt terugzetten met Akeeba Backup. Akeeba Backup is een Joomla! Component waarmee je een backup kunt maken van je website. Akeeba Backup maakt een backup van je complete Joomla! website inclusief de bijbehorende database. Hiermee kun je bijvoorbeeld je website herstellen in geval dat er problemen ontstaan zijn. Of je website verhuizen van een testomgeving naar een productie omgeving of naar een andere provider. Akeeba Backup is verkrijgbaar in een gratis versie en een betaalde versie Akeeba Backup pro.
Een Joomla expert in 24 dagen Dag 21 Een backup maken.
De tool die we hiervoor gaan gebruiken is Akeeba Backup. Het is een Joomla 3.0 compatible component die we vrij gemakkelijk kunnen installeren en die ervoor zorgt dat we de hele website kunnen backuppen en kunnen downloaden als een bestand. Akeeb Backup heeft daarnaast een hoop instellingen zoals het opdelen van de bestanden voor wanneer je website erg groot is geworden het alleen backuppen van je database of het versturen van je backup naar een cloud storage service zoals www.dropbox.com. Voor vandaag houden we het simpel. We gaan de Joomla component installeren. Een eerste backup maken.
Back-up beginselen voor een Joomla! website Joomla! Documentation.
Wanneer u bestanden herstelt gebruikt u de FTP-utility om de bestanden te uploaden naar een nieuwe server. Zodra u uw bestanden heeft gedownload via zip-of FTP kunt u uw site weer online zetten. De meeste beheerders van een Joomla website hebben toegang tot hun MySQL gegevens met behulp van de GUI-interface genaamd PhpMyAdmin zie Hoe kan ik een backup van mijn database of tabel maken? Er zijn verschillende geautomatiseerde back-up-extensies voor Joomla! beschikbaar in de Joomla! Hier is een link naar Joomla! Wanneer servers zijn ondergebracht in hetzelfde gebouw als het personeel dienen de web-beheerders er extra zorg voor te dragen dat de back-up kopieën van de database/bestanden in een ander gebouw wordedn bewaard.
backup terugzetten van site naar localhost JoomlaCommunity.eu Forum.
Installatie Upgrade en Backup 3.0-3.x. 3rd Party extensies 3.0-3.x. Installatie Upgrade en Backup 2.5. 3rd Party extensies 2.5. Installatie Upgrade en Backup 1.5. 3rd Party extensies 1.5. Installatie Upgrade en Backup VM. Checkout betaling/verzending orders VM.
Joomla Backup maken van een Joomla website Kennisbank We Are Online B.V.
Neem contact op met ons. Klantensysteem Home Kennisbank Joomla Joomla Backup maken van een Joomla website. Joomla Backup maken van een Joomla website. Er zijn verschillende manieren een backup te maken van de bestanden en data van een Joomla website in deze topic worden de verschillende manieren van snel en effecient een backup uiteen gezet. Een backup maken met FTP en phpMyAdmin. Het downloaden van uw website bestanden via een FTP client de zogenaamde dump of van uw database via phpMyAdmin is misschien wel de meest gebruikte manier voor het maken van een backup. Dit is niet de meest efficiënte manier.

Contacteer ons